Σε κατάσταση σοκ οι γονείς του 21χρονου παίκτη πόλο που ξεψύχησε σε τροχαίο: «Καλό ταξίδι Ιάσονα»

Τι να πείς. Πρόκειται για τραγωδία. Ήταν μόλις 21 ετών. Νεκρός σε τροχαίο. Μένουν πίσω οι γονείς και η οικογένεια του να θυμούνται την εικόνα του και την φωνή του. Πόσο κρίμα. Οι γονείς του είναι σε σοκ. Το παιδί τους πήγε χαρούμενο για διακοπές και δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι.

Την ανακοίνωση του θανάτου του την έκανε αστυνομικός που επικοινώνησε με την οικογένεια.
Ο Ιάσωνας Πανταζής πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Μεθώνης – Πύργου στην Πελοπόννησο, σκορπίζοντας τη θλίψη στο χώρο του πόλο, καθώς και σε ολόκληρη τη χώρα. Συγκινητική ήταν και η ανακοίνωση από την ομάδα του.

Αναλυτικά ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Πώς να σε αποχαιρετήσουμε μετά από δεκαέξι χρόνια συνεχής παρουσίας στα νερά της έδρας μας, το «Ρέστειο» κολυμβητήριο; Οι πρώτες φθινοπωρινές προ-εφηβικές αναμνήσεις είναι ανεξίτηλα νοτισμένες από τον «υγρό αέρα» του Φαλήρου. Συζητήσεις, νίκες, γέλια, χαρές που σε κάνουν να νιώθεις άτρωτος ακόμη κι όταν ναυαγούν τα περισσότερα σχέδια. Όσο και να είσαι προετοιμασμένος, τελικά πάντα ο θάνατος σε πιάνει απροετοίμαστο!

Το βράδυ της Παρασκευής 3/8 έπεσε σαν κεραυνός σε φίλους, συναθλητές και σε όλους όσους σε γνώρισαν η είδηση της άδικης απώλειάς σου. Φεύγεις και αφήνεις σε όλους ένα μεγάλο κενό και ένα αναπάντητο, γιατί; Τώρα είμαστε όλοι εδώ, για να σου πούμε πόσο πολύ σ’ αγαπήσαμε και πόσο σημαντικός ήσουν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα μας. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Ιάσονα, θα είσαι πάντα στο μυαλό μας, στην ψυχή και την καρδιά μας”.

Πηγή: https://if...

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ